Thee Beurzen Tips

Geen nieuws?

Ligt het nu aan mij of is er echt geen ander nieuws dan Corona nieuws? Sportnieuws is begrijpelijk aangezien er geen wedstrijden ed meer zijn maar waar zijn alle zaken waar men zich tot begin maart zo druk om zat te maken? Ik doel dan voornamelijk op de stikstofcrisis die er was en waardoor we nog maar 100 km per uur mogen rijden op de autosnelwegen.
Nergens anders werd er over gesproken want dit zou een regelrechte ramp worden en niemand zou zich er aan gaan houden.

Maar ik heb nu het gevoel dat we met z’n allen inzien dat dit maar een heel onnozel ding is. Want van de een op de andere dag leven we in een totaal andere wereld en maken we ons niet meer druk om iets onbenulligs als snelheid. Ik hoor en lees er niets meer over.

Ja en hoe ga ik daar zelf mee om? Nu ik al weken thuis werk kom ik amper in de auto en dan is het vaak ook nog in de omgeving en zie ik geen autosnelweg. Maar dan ga je even naar Siddeburen en terug over de N33, een weg waar je sinds al die jaren niet sneller mag dan 100 en dat weet je gewoon. En de flitspaal bij Siddeburen kun je ook wel dromen. Toch ging het daar mis. Weg 34 euro!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =