Thee Beurzen Tips

Corona moe

Ben ik nu de enige die corona moe is, bij alles wat ik lees, hoor en zie gaat het alleen nog maar over corona en wat er allemaal niet doorgaat of wie er zelfs misschien wel financieel beter van wil worden. Nu heb ik misschien op dit moment nog wel makkelijk praten, hier is relatief nog weinig aan de hand. Ik werk thuis en dat gaat allemaal prima. Maar ik wil er gewoon niet elk moment aan denken en merk dat ik heel veel andere dingen probeer te zoeken. Leuk vrolijk muziek, uitgebreid koken, (gisteren met hulp van Ramses), het lezen van Boukwaiten Jaantje, allemaal dingen die heel ver van ellende en verdriet afstaan.
En ja ik schrijf kaarten, leuke kaarten naar mensen die nu niet naar buiten kunnen, die verplicht binnen moeten blijven omdat ze tot een risico groep behoren.

Maar denk nu niet dat ik mijn kop in het zand steek, nee hoor beslist niet. Ik leef mee met vrienden in het zuiden. Met Lenie die nu niet naar haar Willie mag en al de andere theevrienden die daar wonen. Maar ook met Elly die as weekend haar beurs had georganiseerd en het nu moet cancelen wat ik overigens volledig begrijp. Met Tiziano die midden in het zwaar getroffen gebied in Italie woont en waar ik lang over heb getwijfeld om daar begin april heen te gaan. Ach er zijn zoveel aan wie ik nu even extra denk. En ja ik denk ook aan mezelf, ik die volgende week vakantie heb, met de plannen om naar Zaandam te gaan en naar Neuengamme. Helaas het gaat beide niet door, maar we blijven positief en alles komt later.

Voor al mijn volgers en lezer, ik geef jullie een digitale knuffel en binnenkort drinken we daar dan een kop thee bij.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 4 =