Nog één avond

Tv kijken was nooit mijn ding, het laatste jaar heb ik dat echt moeten leren. Maar Netflix en andere soorten streamings-service is niet aan mij besteed. Eigenlijk heb ik meer dan genoeg aan NPO 1, 2 en 3. Zo nu en dan een serie is prima maar geen uren achter elkaar de ene aflevering naar de andere. Elke week op zaterdagavond Hollands Hoop, geweldig ik kijk al weer uit naar de volgende. Een programma als Andere Tijden, daar blijf ik voor op. En zo zijn er nog een aantal waar ik graag naar mag kijken.

Maar één programma stijgt er bovenuit en helaas terwijl ik dit tik weet ik dat het morgen is afgelopen. Daarna nooit meer. Wat zal ik dit missen. Het programma waarin veel boeken werden besproken en ik regelmatig gelijk daarna het boek bestelde op internet. Maar ook muziek, daar waar beginnende bands een podium kregen, waar sommige kind aan huis waren. Totaal niet erg want ik raak niet zo snel flauw van de Jees, Waylon, Douwe Bob of Marcel Veenendaal.

Morgenavond, 27 maart 2020 zal ingaan als de dag dat het mooiste programma sinds vele jaren voor de allerlaatste keer op tv is. Wat zal ik dit gaan missen. Matthijs de enige man die mij elke avond wist te boeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 1 =