2 gedachten over “Inklaringskosten

  1. graag een vervolg op de klacht Maria. Ik ben erg benieuwd. Ik had eerst willen weten wat er exact in zat, wat staat er bv op het postale etiket. Maar ik had het pakje geweigerd! Nu hoop ik dat de thee uitermate lekker is, want € 22,45 voor 3 zakjes thee is van de zotte. Volgens mij ben jij de dupe geworden van de nieuwe regels, geen goederen in een brief. Maar dit is over de top. (negatief wel te verstaan). Inklaring is douane -> volgens mij hebben ze geld nodig.

  2. Dit gaat waarschijnlijk een lange geschiedenis worden. Ik kreeg gelijk bericht dat het was ontvangen en dat men het zou uitzoeken, maar dat kon wel enige maanden duren. 2 dagen later weer een brief, dat ik met bewijzen moest komen. Dus kopie gemaakt van de insta-posts en die weer opgestuurd. En nu wachten wat PostNL gaat zeggen en dan sturen zij het eventueel op naar de douane en die bepaald uiteindelijk. Lange adem dus. Maar er zit behoorlijk wat in de zakjes, kan er wel meerdere koppen van zetten. Dat is dan nog weer een heel klein voordeel. Ondertussen al 2 enveloppen binnen uit Japen en Nederland, beide met volle zakjes die ik mag reviewen. Zonder boetes oid. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *