2 gedachten over “Tiggeljong

  1. Mijn vader heeft na 6 jaar lagere school tot zijn pensioen op Steenfabriek de Hoge Waard gewerkt.
    Hij zou daar ‘n lintje voor krijgen en tot lid van de orde van Oranje Nassau benoemd worden maar heeft hiervoor bedankt want zo zei hij:
    “Ik ben er al die jaren voor betaald dus hoeft die ‘onzin’ voor mij niet”.

    1. Hier kom ik binnenkort op terug Marja. In het verleden heb ik wel vaker geschreven over de zin en vooral onzin van een lintje, En nog meer de procedure voor het krijgen van een lintje. Dit stoot mij behoorlijk tegen mijn borst zoals men dat zo mooi kan zeggen. Zal er binnenkort eens wat meer over zeggen. Wat betreft het boek, wanneer je van lezen houdt, is het aanrader en hij is ook in het Nederlands verkrijgbaar. Groetjes M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *