2 gedachten over “Suikerzakkies, sigarenbandjes en nog veel meer

  1. Wat zijn die oude suikerzakjes toch mooi. Gaat het bij jou als verzamelaar dan toch niet een beetje kriebelen als je die ziet ? Bij mij wel hoor en dan is het zaak om idd sterk in je schoenen te staan en te zeggen NEE want ik heb genoeg aan mijn theezakjes en sinds een paar jaar ook weer de speldjes. Bij die laatste komt veel jeugd sentiment naar boven en dat doe ik samen met manlief. Toch ben ik een tijdje geleden gezwicht voor suikerzakjes en dan wel met beren 🙂 erop. Ja daar kon ik geen nee tegen zeggen en opbergen daarvan is makkelijk. Ze kunnen gewoon in dezelfde mappen als de theezakjes.

    1. Ik heb alleen een paar zakjes van bedrijven uit Zuidbroek, 2 mappen als herinnering aan mijn oom Jan en dan nu deze 2 mappen, gewoon zo leuk en dan moet ik me echt inhouden. Ik heb genoeg aan mijn theezakjes, ansichtkaarten van mijn dorp en mijn mega oorlogsboeken verzameling. Zou ik meer willen, dan moet ik eerst Winston hier voor de deur hebben staan met een paar miljoen om een grote boerderij te kopen en stoppen met werken. Dan gaan we er maar een dagtaak van maken. Helaas het zijn dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *