Kerstweekend

Heerlijke dagen, alle normale dingen vinden zijn weg en toch voelt het anders, huis is in kerstsfeer en dagen als deze vind ik dus veel leuker dan kerst zelf. Nu kun je doen wat je graag wilt en krijg je niet het gevoel dat je verplicht leuks moet doen.
Maar het allerleukste van vandaag is de wetenschap dat we vanaf nu weer elke dag een beetje dichter bij het licht komen. Van mij zou het altijd zomertijd mogen zijn. In de ochtend maakt het mij niet uit, tot hoelang het donker is. Wanneer ik aan het werk ben dan is het niet van belang maar wanneer ik om half 5 naar huis ga dan is het bijna donker, zou het altijd zomertijd zijn, dan is het nog licht.

Nu niet denken dat ik niet van de gezelligheid van de donkere avonden houd, ja wel hoor, tot 31 december is dat prima, maar dan kan het mij niet snel genoeg weer richting de lente gaan. Dagen waarop je na je werk gewoon nog even de fiets kan pakken voor een rondje. Laat het licht maar komen.

Het zakje van vandaag is er een met mijn naam in merknaam maar helaas niet in mijn verzameling. Mariaberg uit 2012.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − vier =