Theezakjes

Wat ga je doen wanneer je de hele dag in huis bent, niets voor langere tijd lukt, de angst mijn gedachten in beslag neemt en ik toch iets moet doen aangezien piekeren helemaal taboe is? Ja dan doe je dus van alles en nog wat, stapel tijdschriften waar ik nooit aan toe kom maar eens zichtbaar neer gelegd want korte verhalen lezen gaat prima. Lezen lukt sowieso prima, maar moet niet al te dramatisch zijn. Dat heeft de ervaring me de afgelopen dagen ook geleerd en ja dan zijn er de theezakjes.

Geen uren en uren theezakjes, nee dat lukt niet, maar steeds kleine blokjes van ongeveer een dik half uur lukt prima. Voordeel is dan ook gelijk dat ik een van de zakjes die ik openmaak ook gelijk kan gaan opdrinken.

Zo ben ik dus nu een week bezig en tot mijn vreugde heb ik al heel veel kunnen opruimen tussen slaap, lezen en kleine wandelingetjes door. Op Catawiki ben ik de 26 000 gepasseerd en in mijn oud excel bestand meer dan 30 000, exact weet ik niet wat daar staat aangezien het allemaal in verschillende tabbladen staat, maar dat ik richting de 60 000 ga weet ik wel zeker. Ach zo heeft ziek zijn toch ook nog eens een voordeel.

Toch mis ik mijn dagelijks leven, mijn werk, de collega’s en de hectiek waar ik normaal gesproken in mee draai. Maar alleen al het idee maakt me angstig en verward. Nee dat stapje terug is gedaan maar beslist nog geen stapje vooruit. Dus op naar de volgende 1000 in Catawiki want er ligt hier nog genoeg voorraad en een halve verzameling die ik nog mag doorspitten. Elke dag wat uurtjes verdelen en we komen er wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + acht =