4 gedachten over “Zaandam, we waren erbij

  1. Maria waar een superleuk stukje heb je geschreven en ik zou get ontzettend leuk vinden jullie in September ook weer te zien. Mag ik dit doorsturen naar mijn zus?

  2. Wat een aardige complimenten. Ook ík heb van deze dag genoten. De 2 dagen ervoor had ik door omstandigheden weinig geslapen en daar had ik op de thuisreis veel last van zodat ik 2 X bij ‘n benzinestation gestopt ben en ‘n kwartiertje rust heb genomen. Mijn ‘buit ‘ was niet zo groot maar ik ben dik tevreden en hoop er ook 15 september weer bij te zijn. Hedelse T.groeten van Marja Zuiddam.

    1. Marja, er zijn mensen waar altijd wel een leuke anekdote over te schrijven valt, jij bent er een van, met jou is het altijd lachen om je schitterende opmerkingen. Ga zo door, ik luister en sla het op in mijn brein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *