4 gedachten over “Afscheid van mijn vriendje

  1. Zo sneu! Veel sterkte.
    Ik werd altijd heel vrolijk als ik eens bij je langs ging en Rambo vrolijk door de kamer liep en me kwam begroeten. Volgens mij hebben jullie hele fijne, mooie herinneringen aan hem.

    1. Inderdaad, alleen maar leuke herinneringen, van de eerste keer dat we hem zagen in het asiel, dat we later een zwaar vervuild hondje mochten ophalen tot het moment dat we afgelopen vrijdagmorgen samen met Jeroen een stervend hondje in onze armen hadden. Zelfs dat laatste wat fijn, hij is geen moment alleen geweest toen het zo slecht ging. We missen hem maar we hebben er vrede mee zoals het is gegaan.

  2. Vanuit het Hedelse leef ik met je mee want iedereen die een dier heeft moeten laten gaan heeft intens verdriet.

    1. Inderdaad voor vele is het misschien “maar” een hond of kat, maar voor ons was het veel meer dan dat, het was gewoon een onderdeel van ons gezin, waar we intens van hebben genoten en die we missen maar waar we ook met ontzettend veel liefde en plezier op terugkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *