17. Groninger Nieuws

Vandaag te weinig tijd om het nieuws goed door te spitten, maar bij de eerste site die ik bekijk zie ik toch al gelijk 2 zaken die mijn aandacht trekken. 
Ron Jans vertrekt als manager technische zaken bij FC Groningen, groot gelijk, je moet namelijk nooit voor een tweede keer terugkomen bij een bedrijf waar je eerder successen hebt gekend. Dus Arjen Robben, niet als speler terugkeren. Maar ja wie ben ik om dit te bepalen.

Het tweede nieuws is eigenlijk geen nieuws maar kwam ik toch tegen om de site van RTVNoord. Wie wordt de Groninger van het Jaar. Oeps daar moet ik dan even goed over nadenken. Maar na enige nadenken, ben ik er helemaal uit, het moet niet één persoon worden, nee het worden er twee. Dick Lukkien jr en postuum zijn vader Dick sr. Mensen buiten de noordelijke provincies zullen waarschijnlijk niet weten wie ik bedoel, maar een ieder vanuit Oost Groningen tot aan Emmen weet wie ik bedoel.

Ja en waarom? Junior dat is duidelijk maar alles wat hij heeft bereikt, is mede door de steun van zijn vader. Zijn vader die in de dit voorjaar zo plotseling overleed en waar ik een bijzondere band mee had. Vandaar mijn nieuws van de dag. Vader en zoon, voor mij Groningers van het Jaar.

Vandaag een leuk zakje, misschien wat simpel in de ogen van menigeen, maar wel eentje van een groot merk. Wintergenuss van Milford. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 18 =