16. Ook maar een gewone familie

De afgelopen 14 dagen kijk ik wat vaker op sites als Nu.nl en Telegraaf.nl. Bij beide heb ik altijd het gevoel dat het niet helemaal de waarheid is wat er wordt geschreven en dat het allemaal wat erger gemaakt wordt.

Zo lees ik de laatste weken nogal veel over het Engelse koningshuis. Het zou er rommelen, de schoondochters van eeuwig troonopvolger Charles zouden het met elkaar aan de stok hebben, de kleinzonen ondertussen ook ruzie en nu blijkt Harry niet naar de jaarlijkse jacht te gaan aangezien vrouw lief dit niet zo leuk vindt.

Zal allemaal wel een kern van waarheid bezitten maar is dit niet normaal in vele families?  Waarom zou er geen ruzie voor komen in dit soort families? Het enige wat het verschil misschien is, dat zij onderling weten waarom er ruzie is en dit bij ons niet altijd het geval is. 

Het zakje van vandaag is er een van Basilur, een met erg veel sneeuw. Ook hier in het noorden van Nederland is het momenteel nog steeds een witte wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 8 =