18. Stadspark Live

Dan werk je bij een krant en krijg je soms nieuws mee wat nog niemand weet en mag weten. Stadspark Live op 22 juni in Groningen. Voor een muziek freak als ik ben natuurlijk geweldig om na al die jaren weer een mega evenement in het Stadspark te hebben. Om 4 uur werd dit dus officieel bekend gemaakt.

Maar ben ik nu een kniesoor, Sting, heerlijk daar geef ik graag mijn geld aan uit, maar ik moet gelijk ook Anouk, Ronnie Flex en nog een aantal aan horen die mij totaal niet boeien. Jammer, want dat vind ik dus een nadeel van festivals, je betaald vrij veel en vaak zijn er maar 1 of 2 bands waar ik voor zou willen komen en dan worden de kaarten wel erg duur, Hier moet ik dus nog maar eens goed over nadenken. 

Het zakje van vandaag is er een uit Japan, serie 2018 en niet in mijn bezit.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 6 =