Hieperdepiep Hoera

Vandaag bestaat Yourdailyteacup 1 jaar en om dit te vieren kreeg ik als vaste klant (back-up in zware tijden) een zakje thee met de post. Wat een leuke verrassing, mooie envelop met een postzegel met een zeer bekend layout en dan hoor je ook nog een geluid uit de envelop komen. Daar rammelt iets. Snel openen en bekijken wat daar in mag zitten.

Cake Wish, een kadootje van de eigenaresse van de online shop.

Zondagmorgen is het dan tijd om hier eens even voor te gaan zitten. Zwarte thee met cocosnoot, Aroma’s, Merinque hoedjes en Framboos. En dan besluit je om daar speciale aandacht aan te besteden want dit is wel een zeer lekkere thee. Niet sterk, maar gewoon thee zoals behoort te zijn. Ik proef thee en heel vaag de smaakjes en beslist niet overheersend. Topper dus.

Nu wil ik mijn volgers en lezers er dus graag op wijzen dat er op dit moment een heel leuke mogelijkheid is om diverse theesmaken eens te proberen.  De adventserie van Yourdailyteacup. 24 verschillende theetjes om er zo achter te komen welke thee het best bij je past en welke bijvoorbeeld helemaal niet.  Ik zou zeggen, neem eens een kijkje in de webshop www.yourdailyteacup.nl.

Rensina, heel veel succes met je shop en wanneer je winkeltje gaat openen dan kom ik je tijdens de opening graag helpen.

     

2 thoughts on “Hieperdepiep Hoera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 1 =