Tino Martin steelt de show

Nieuwe baan, nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties. Na 9 jaar onze 3 dagbladen in de picture te hebben gezet in Noord-Nederland is het sinds afgelopen voorjaar iets totaal anders. Ik zet niet meer ons eigen product in de schijnwerpers maar zet derden in de schijnwerpers in ons product.  Op de afdeling traffic houden we ons bezig met het in goede banen leiden van de advertentie mogelijkheden. Onze vertegenwoordigers verkopen diverse mogelijkheden van print, online, gevelreclame, tv reclame en nog tig meer mogelijkheden en samen met een aantal collega’s zorgen wij er voor dat deze uitingen ook daadwerkelijk zichtbaar worden, we reserveren ruimtes in de kranten, zorgen dat het online zichtbaar is, laten soms advertenties compleet opmaken, al met al een spil in het web van de advertentie mogelijkheden.

En zo kom je dus in contact met heel andere bedrijven en instellingen als in het verleden. Krijg je dingen te doen die soms wel erg leuk zijn. Een van die leuke bezigheden is dan om op zaterdagavond naar een concert te gaan van Tino Martin. Als muziekliefhebber is dit bepaald geen straf. Vriendin lekker meenemen en samen richting Leek.

En om middernacht is het zover, daar komt hij de bühne op en de zaal gaat in 1x plat. Entertainer pur sang. Bekende Nederlandse songs van hemzelf, maar ook enige Nederlands en Engelstalig cover werk. Wouw, wat een stem en wat een geweldige show. Zou misschien nooit een cd van hem kopen, maar dit is dan weer eens zo’n artiest die je gewoon live moet zien ipv op een kil cd-tje. Topper en te gek dat ik dit nu zomaar mag meemaken omdat wij deze live show in de picture mochten zetten via onze mediakanalen in krant en online.

 

2 thoughts on “Tino Martin steelt de show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 12 =