Novus vanuit Engeland

Het gaat lekker met de nieuwe aanwinsten op theezakjesgebied. Nu is het een nieuwe en onbekende Novus die mee is genomen vanuit Engeland. Soms kan ik me er over verwonderen dat er steeds maar nieuwe zakjes mijn kant opkomen. Zal er dan nooit een moment zijn dan ik alleen nog nieuwe series zie en amper nog oudere zakjes maar dat is totaal het tegenovergestelde. Afgelopen week kwamen ook weer 2 nieuwe Lipton Yellow Label op mijn pad, al wat ouder en dan kan ik alleen maar genieten.

Wat betreft de Novus daar zijn er dus meerdere smaken van, alleen had de gulle gever er ook eentje opgedronken. Daar heeft ze natuurlijk groot gelijk in, maar heb toch even gezegd dat ze hem dan heel voorzichtig met een mesje aan de achterzijde kan openen en dan kan hij zeer zeker nog in mijn verzameling. Nu lag hij al ergens kapot gescheurd in een Zwolse prullenbak. Maar wereldwijd komen nog steeds de mooiste zakjes in een prullenbak terecht, niet over nadenken en gewoon accepteren.

Ineke, Stanny en ook Klaas, bedankt voor het zakje, hij is al toegevoegd aan mijn verzameling en volgende keer iets eerder vertrekken uit Zwolle zodat er hier ook tijd is voor een kop thee.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − vier =