Vakantietijd is theezakjestijd

Ja hoor de volgende theezakjes buit is binnen, dit keer was het collega Lidy die met een beste voorraad theezakjes terug kwam vanuit diverse landen. En het mooiste is natuurlijk dat er weer heel veel nieuwe inzitten, merken waar ik nog nooit van heb gehoord en van bekende merken weer totaal nieuwe zakjes. Op zo’n moment komt het kind in mij los en ben ik weer dolgelukkig met al deze zakjes. Weer nieuwe Eilles, het voor mij onbeknde Folliet, nieuwe Damman Frères en weer de zoveelste verschillende Teekanne, wat een heerlijke buit. Nog mooier is het feit dat ze allemaal zonder kreukels bij me binnen kwamen, dus niet tussen de vuile was van Geert. Lidy je bent een kanjer en fijn dat je elke keer maar weer aan me denkt. Dikke tuut vanaf mijn kant.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 14 =