Thee Beurzen Tips

Jamaica welkom in mijn verzameling

Ondanks dat ik zelf nog geen vakantie heb, komen de theezakjes zo langzamerhand wel binnen druppelen uit allerlei landen. Helaas heeft mijn oproepje via Facebook voor iemand die in Frankrijk op vakantie zit  nog niets opgeleverd maar daar staat tegenover dat er wel theezakjes uit landen binnenkomen waaruit je normaal gesproken niet zo heel snel iets krijgt. Dit keer zijn het 3 nieuwe zakjes uit Jamaica en dat sluit dan gelijk weer mooi aan op mijn vorige blog. Had ik vanuit Jamaica misschien meer een thee verwacht waar ik high van zou kunnen worden, maar het zijn dus de gewone theesmaken die je overal ter wereld ziet en niets met een vleugje geest verruimende middelen. Maar wel alleen voor de Jamaicaanse markt.

Maar wat fijn dat collega Michel aan mij heeft gedacht en waarschijnlijk deze 3 zakjes heeft geplunderd van de ontbijttafel. Maakt mij ook helemaal niets uit hoe hij ze heeft gekregen, ik ben er blij dat deze 3 zakjes nu in mijn verzameling zitten. Michel heel erg bedankt voor deze zakjes.

Wie is de volgende waar ik hier op mijn blog aandacht aan mag besteden?

  

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − tien =