High Tea

Regelmatig lezen jullie hier omtrent een High Tea, een bezigheid die ik met enige regelmaat doe, meestal samen met vriendin José. Maar nu is het tijd voor een andere High Tea en dit keer zonder haar want dit wil haar niet aandoen. Ik doe dit ook gewoon thuis en probeer van een tea high te worden. Maar helaas ik weet niet hoeveel thee ik moet drinken om ook maar enigzins het gevoel te krijgen dat ik high wordt. Nu moet ik bekennen dat ik van dit merk al eerder thee heb gedronken en wist dat er niets zou gebeuren maar vindt dit gewoon een super leuk idee, even je blik verruimen door het drinken van 1 of 2 koppen thee. Of wellicht wel 10 koppen thee voordat mijn blik wat wazig wordt en ik misschien de hele wereld als een zonnig bloemenveld ga zien. Nee voor mij geen Jamaica, dit soort leuke theetjes koop je doodgewoon in Amsterdam. High men!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − twee =