Meepraten?

Soms staat de hele wereld op z’n kop door allerlei onzin. Ene Gordon geeft zijn biografie uit en iedereen die er in wordt genoemd heeft een mening, wil het boek uit de handel laten halen of er moet in de 2de druk een rectificatie komen te staan. In godsnaam waar gaat dit over.  Willen we weten dat hij een slechte band heeft met zijn familie, dat hij op de bank zit een pornofilm te bekijken met een bekende Nederlander? Nee dit hoef ik eigenlijk niet te weten. Maar ondertussen kun je geen tv programma meer bekijken, geen tijdschrift meer openslaan, overal kom ik het boek van de meneer tegen.  Zelfs bij mij in de supermarkt wordt hij groots gepresenteerd.

Maar dan komt toch de nieuwsgierigheid om de hoek kijken, ik wil ook wel eens weten wat deze man te vertellen heeft.  Alleen geef ik nooit en te nimmer 20 tientjes uit voor dit boek, zijn muziek vind ik vreselijk en hij zal aan mij niet verdienen.  Dan toch maar even rondvragen bij vrienden en collega’s en ja hoor, ik mag hem lezen van een collega. Eerst nog even het vorige boek uit en afgelopen weekend kon ik me gaan verdiepen in de wereld van de showbizz.

Even geen oorlogsboek, geen roman, nee even mijn nieuwsgierigheid bevredigen door het lezen van…….. kant en klare pulp! Wat een vreselijk stom boek, alles wat ik lees is ondertussen al verteld op tv, meneer is aan drank, drugs en sexverslaafd. De hele wereld is tegen hem, niemand deugd en er is maar 1 die zielig is en dat is hij. 178 pagina’s die nergens over gaan.  Nee dit boek was aan mij totaal niet besteed.  Wat mij betreft kan het regelrecht de oudpapier bak in!

2 thoughts on “Meepraten?

  1. Onlangs kwam er een boek uit over onze geliefde sportclub en dat bevatte op voorhand al een vel met rectificaties…

  2. Hahaha, inderdaad en ik heb er lang genoeg meegelopen om ook nog een vel met rectificaties aan te kunnen leveren. Sommige anekdotes lijken ineens minder spannend als dat ze in werkelijk wel zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =