Frühlingsfest begrüßt Musik im Park

Vandaag wil ik iets totaal anders onder de aandacht brengen. Mijn liefde voor de fuchsia is natuurlijk bekend, maar ik kan ook genieten van vele andere planten en bloemen.  Vaak niet van een enkel plantje maar van vele verschillende van een soort bij elkaar.  In het verleden heb ik hier wel eens geschreven over Ina en haar Aurikels en nu wil ik een ieder graag attenderen op een plantenshow met vele Aurikels.  Vanuit Oost Groningen slechts een half uurtje rijden richting Leer en een ieder zal begin mei zich laten verrassen door de schoonheid van dit kleine plantje. Mocht je meer informatie willen omtrent deze tweedaagse show, neem dan even contact met me op en ik breng jullie desgewenst in contact met Ina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =