Thee Beurzen Tips

The end is near

Niet schrikken hoor, de koptekst is heftiger dan het is. Alhoewel, morgen mag ik na 2 heerlijke weken, wat me echt goed heeft gedaan weer aan het werk. Met gemengde gevoelens moet ik weer naar Groningen.  Nog 5 maanden zonder echte werkzaamheden is moeilijk. Hier klusje, daar klusje maar dat is zo frustrerend. Wil gewoon weer eigen taken hebben en natuurlijk het liefst voor langer dan 5 maanden.  Lijkt allemaal nog zo lang, maar de laatste maanden zijn de zomermaanden en dan verwacht ik helemaal geen activiteiten wat betreft interne mogelijkheden.

Gelukkig kan ik wel terugkijken op 2 heerlijke weken met veel theezakjes, lezen en heel veel sport kijken op tv. Genieten van Kjeld Nuis,  Sven Kramer zo graag meer goud zien winnen, de gun factor was zo hoog.  Maar het  allerleukst was sinds lange tijd toch weer dagelijks in de theezakjes te kunnen werken, er ligt hier zo veel wat nog verwerkt moet worden in Catawiki en in de mappen moet worden gedaan. Nu even geen uurtje op zondagmiddag en dan weer opruimen om er geen rommeltje van te moeten maken maar gewoon laten liggen, deur dicht trekken en weten dat je morgen weer wat kunt doen. Lekker zitten ruilen met Japen, Wales en Tsjechië.

Dan moet ik eerlijk zijn, ik had nog wel 2 weken langer thuis willen zijn, dan was er nog veel meer door mijn handen gegaan of zal dat komen door de onzekerheid die ik morgen weer tegemoet ga.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − tien =