Hulp gevraagd

Nee niet gelijk doorklikken omdat je denkt dat ik hulp nodig ben, nee hoor ik red mezelf wel. Maar soms zijn er anderen die hulp nodig zijn en die me dan weer weten te vinden.  Hoe is het toch mogelijk dat sommige mensen me altijd weten te vinden wanneer er iets moet gebeuren.

Afgelopen week werd ik dus gebeld door Judy uit Roden, ze had het idee opgevat om op een bestaande verzamelbeurs ook theezakjes te introduceren. Leuk idee, maar daar bleef het bij want ze had geen idee hoe ze dat moest aanpakken.  Dan kun je 2 dingen gaan doen,  zeggen dat je het graag wil maar niet de kennis bezit of je denkt even na en komt dan bij 1 persoon terecht die dit wel even op gaat pakken.

Laat het nu net in een totaal volgepland weekend komen, maar ach sommige mensen zeggen nooit nee, die denken alleen maar positief, laten de grijze cellen direct vollop draaien en zien gelijk mogelijkheden.  En zo zit ik dus ineens midden in de voorbereidingen van een theezakjesbeurs in het noorden. Iets wat we al zolang graag willen, weer een beurs in Groningen of Drenthe. Niet altijd naar het zuiden moeten rijden, maar gewoon op hooguit een uurtje van huis.

Nou mooier kan het dus niet, dik 20 minuten vanaf hier en ik sta midden in Groningen en daar gaat het dus zaterdag 7 april gebeuren, locatie: buurt- en speeltuinvereniging Helpman-Oost; Grroenesteinlaan 16: Groningen-Zuid.

Nu hoor ik ook vaak vrienden en bekenden zeggen, hoe gaat zoiets dan, nou voor 1 euro mogen jullie naar binnen en kunnen eens zien hoe dit werkt. De eerste aanmeldingen zijn binnen.  Leuk en nu maar hopen dat Marco B er geen nachtwerk van maakt en ik niet te hard ga meezingen zodat ik me ook nog verstaanbaar kan maken tijdens het ruilen.

 

One thought on “Hulp gevraagd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 18 =