Nieuwe wegen inslaan

Soms word je gedwongen om naar je toekomst te kijken, wat wil ik bereiken, welke kant wil ik op en wat zijn de mogelijkheden. Het voordeel van 2 week vakantie is dan wel dat je er eens rustig over na kunt denken. Want wil ik nog wel weer aan een lange studie,  waar is de komende jaren vraag naar en wat moet ik beslist niet doen. Nou daar ben ik dus heel duidelijk over, de toekomst ligt online. Het maakt niet uit op wat voor vlak, steeds meer en meer zijn we online. Zijn we ziek…….dan kijken we eerst online wat het kan zijn, moeten we een nieuwe wasmachine……..dan kijken we online wat het beste is voor de meest gunstige prijs, zitten we geestelijk op een was moeilijker spoor, dan is het niet gelijk naar een psycholoog of coach, nee we luchten ons hart online  met Sensoor.

Dus 1 ding is duidelijk wat ik moet doen is iets met online, het is alleen de vraag wat. Ga ik websites bouwen qua stijl anno 2018, dus veel bewegende beelden,  elke week nieuw materiaal, want stilstand wat betreft beeld en verversing, is achteruitgang. Hmmm, het overwegen waard. En verder? Wat zijn er meer voor mogelijkheden, de advertentie markt?   Zit ik te kijken naar een nieuwe auto online, maar ben ik reeds met totaal andere zaken bezig, komen er overal auto’s op het scherm, want men weet gewoon waar ik naar op zoek ben. Big brother volgt me overal op de pc.  Of loop in het winkelcentrum in de omgeving van Holland&Barrett en piep piep, mijn smartphone geeft aan dat er vandaag 20% korting is op de thee.

Nee online gaat het worden, nu maar eens zien wat er allemaal op dit vlak te doen valt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =