Zomaar Levi Parham

Vrijdagavond, een druiligere avond en er rest niet veel meer dan een avond bankhangen met een boek en verveeld naar de tv kijken. Nu is het eerste geen probleem, ben met een heel mooi en spannend boek bezig omtrent Friesland in oorlogstijd maar dat tv kijken, och och dat is toch zo’n drama. Ik vind daar dus helemaal niets aan en programma’s als The Voice, misdaadserie’s of films zijn aan mij totaal niet besteed. Nu kon ik mee met 2 vriendinnen richting Appingedam voor een leuk optreden, maar leef momenteel op pijnstillers en daardoor kan ik ook goed slapen, dus leek me niet z’n goed idee, ondanks dat daar een prima band gaat optreden. Soms moet je gewoon verstandig zijn.

Maar er is een leuk alternatief voor bankhangen, we gaan even naar een Instore optreden in Hoogezand. Aangezien dit altijd tussen half uur en uur duurt is dit geen hele avond de deur uit maar toch even net iets anders dan stom voor naar een beeldscherm zitten turen.

Levi Parham, een Amerikaanse singer-songwriter uit Oklohoma. Aangezien ik dol ben op de Americana muziek, zal ik dit vast wel kunnen waarderen. In de middag toch even via Spotify beluisteren en ben helemaal om, hier wil en moet ik bij zijn. Nog even een korte oproep via app en Facebook. Linda wil wel eens zien wat een Instore optreden is en Carola lijkt het ook wel wat.

Wouw, wat een geweldig optreden van een ontzettend leuke vent, kan zo het podium op naast Najib Amhali. Heerlijke muziek, pracht stem en leuke anekdotes. Wat kun je dan genieten van zoiets kleins als een Instore optreden met alleen maar echte muziekliefhebbers om je heen.

Marjolein, bedankt voor weer een top avond en tot volgende week zaterdag, ook dan ben ik er weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 14 =