De zon schijnt en we gaan door

The day after!  Teleurstelling? Ja zeker, want ondanks de slechte voorspellingen, is er hoop dat de al oude achterban ons niet in de steek gaat laten. Maar helaas is dit wel het geval, moeten we nu onze rug rechten, borst vooruit en de draad oppakken en gaan we naast Geert in het oppositie bankje zitten.

Maar er is ook opluchting dat Nederland niet massaal voor Geert heeft gekozen, dat we geen satelietstaat worden van Trump, dat er geen muren om ons landje komen. Okay, ben reëel, de kans is groot dat we een kabinet krijgen met VVD, D66 en CDA, aangevuld met Groen Links? Laten we dan maar hopen dat de laatste 3 opkomen voor een veilig Nederland waar iedereen welkom is.

We laten dit onderwerp nu maar rusten, we kijken positief vooruit, morgen ben ik vrij, hopelijk schijnt de zon nog net zo vrolijk als gisteren en vandaag. Laten we genieten van het voorjaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =