Kandidatenlijst 2017 -deel 8

Voor iedereen die zich nu al dagen afvraagt, waarom een rood blokje met daarin 39?

Ik ga voor Tjeerd, helaas op een onverkiesbare plaats, maar wel iemand die zijn hart op de juiste plaats heeft zitten, die denkt aan medemens en dan ook vooral aan de mensen hier in het noorden die te maken hebben met gaswinning en alle ellende die dit sinds enige jaren met zich meebrengt. Voor vele helaas op dit moment de partij die alles maar dan ook alles fout heeft gedaan de afgelopen jaren. Maar waarvan men niet ziet dat er ook zo ontzettend veel wel goed is gegaan. Tjeerd wat mij betreft en gelukkig nog heel veel met mij, ga jij terug naar Den Haag en zorgt er voor dat Nederland een vrij land blijft, waarin we proberen om nog verder uit de crisis te komen en waarin het Noorden een zeer belangrijk onderdeel gaat worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 16 =