Kandidatenlijst 2017- deel 7

Het uur u komt naderbij en ik ga nu toch echt in de tegenaanval. Kan iedereen oproepen om op mijn keuze te stemmen, maar dat ga ik dus niet doen. Maar ik geef wel mijn mening waarvan ik vind dat je niet op moet stemmen. Mijn vorige blogs zijn neem ik aan wel zo duidelijk geweest dat ik voor links ga en de partij die het aller verst van mij afstaat is dus de PVV. In godsnaam hoe kan iemand bedenken dat we de grenzen moeten dichtgooien, verblijfsvergunningen intrekken, opvangcentra sluiten. En dat alleen maar omdat ergens in een heel ver verleden er een grens is getrokken.

Wie heeft bepaald dat ik aan de goeie kant woon en iemand in Duitsland aan de foute kant (40-45) want  ook toen waren er mensen aan de andere kant die bang waren en het niet eens waren met het Nazi geweld.  En wat is het verschil tussen mensen in Syrie die vluchten voor geweld en mensen in Noord Groningen die vluchten voor de aardbevingen?

Nee we stappen uit de EU en zijn dan van alle ellende af, kom op wie denkt nu dat wij als klein ministaatje dan een vuist kunnen maken tegen alles en iedereen om ons heen?  Voorbeeld is toch Engeland waar men nu te laat wakker wordt en de nadelen ineens onder ogen ziet met hun Brexit.

Nee we gaan de huren omlaag doen, we gaan eigen bijdrage afschaffen, ik mag weer werken tot mijn 65ste, ik zie op elke hoek van de straat politie en een bewapende soldaat.  Want stel dat er een verdwaalde buitenlander loopt.

Nee wij krijgen het goed en laat de rest van de wereld maar stikken! Geen ontwikkelingshulp, geen kunst, geen geld voor de omroepen (joepie ik mag elke avond naar zenders als SBS kijken met flut nieuws). Ons cultureel erfgoed dan? Jammer Rembrandt ook jouw Nachtwacht zal wel ergens op de brandstapel verdwijnen.

Nee mensen, denk toch eens na wat het gaat betekenen wanneer deze man aan de macht zou komen. Groot gedeelte van de bevolking die hier in de jaren zestig van de vorige eeuw zijn gekomen omdat men hier het vieze werk niet meer wilde doen,  die merendeel prima zijn geïntegreerd maar wel hun eigen geloof houden, die worden nu tegen ons opgezet want eigenlijk moeten ze gewoon weg. Nee heer Wilders, ik ben bang, bang voor uw ideeën  en het stoken in een samenleving die 50 jaar is veranderd in een multi culturele samenleving.

Gelukkig is iedereen vrij om te stemmen in dit land, zelfs op lijst 3 mag je stemmen, maar denk eens beter na bij alles wat hij wil en waar hij voor staat. Hopelijk bereik ik nu 1, 2 of misschien wel 10 mensen die denken, nee we gaan niet voor hem, maar we gaan voor een land waarin we samen willen wonen, waarin iedereen zich veilig kan voelen, maar ook waar een vluchteling zich veiling kan en mag voelen.

Please follow and like us:

One thought on “Kandidatenlijst 2017- deel 7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + achttien =