Kandidatenlijst 2017- deel 6

Moet ik het vanavond nu hebben over CDA of D66? Beide partijen gaan wat mij betreft redelijk gelijk op. Maar waarom bekruipt mij bij beide partijen een vaag gevoel van, willen meedoen aan een regering ten koste van alles? Wil het CDA zo ontzettend graag met Rutte? Dan zal daar een minimaal nog een partij bij moeten komen, wordt dat dan D66 of laten ze hun kiezers gelijk al in de steek en willen ze best praten met Wilders? Ik mis iets in hun standvastigheid en moet er niet aan denken wanneer ik D66 zou stemmen en mijn stem samen zou gaan met Wilders of Rutte.
CDA is voor mij geen optie, heb totaal niets met kerk en politiek, deze combinatie heeft in te veel landen problemen veroorzaakt als dood en verderf.

Nee dan D66, een partij waar ik misschien wel heel ver in mee kan gaan, maar die ik teveel vindt twijfelen, willen we bij de Linkse of de Rechtse kant horen. Nee ik wil duidelijkheid.

En die duidelijkheid is er…. ga voor SP, maak je vakje rood en lever gelijk al je geld in, want wanneer ik naar hun standpunten kijk, dan heb ik maar een prangende vraag, WIE GAAT DAT ALLEMAAL BETALEN? Helaas kan ik dat weer nergens vinden. Want we kunnen wel kleine scholen willen, een bibliotheek in elk dorp, geen eigen bijdrage meer in de zorg, meer buurtagenten, ach wat willen ze niet, maar ergens moet dat geld wegkomen. Wie geeft mij een duidelijk antwoord.

Hier onder zien jullie een pagina uit Dagblad van het Noorden van vandaag, hier eindelijk de speerpunten van een aantal partijen op een rijtje. We kunnen het met geen enkele partij 100% eens zijn, dat ben ik ook beslist niet op de partij waarop ik ga stemmen. Maar bij twijfel kun je wel naar enkele voor jou belangrijke punten kijken, voor mij is dat gaswinning, asielopvang, toekomst van het klimaat en het blijven van Nederland in de EU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 18 =