Thee Beurzen Tips

Niet alleen maar thee

Voor de volgers die denken dat ik mijn weekje vakantie alleen maar aan thee besteed, die hebben het wel mis. Kapper, lezen, shoppen allemaal dingen die ik gisteren heb gedaan. Alleen in de avonduren nog even in de zakjes. Nog weer een aantal zakjes voor Sandra opzij kunnen leggen, zelfs één theezakje kunnen toevoegen aan Catawiki. Bedankt Anita voor het plaatsen, hij lag hier nog klaar om er op te gaan zetten, scheelt me weer één zakje, aanvinken gaat toch sneller.

Wat doen we verder? De tuin in, genieten van Rambo, lezen, leuke muziek luisteren, luisterend oor zijn voor iemand die midden in een reorganisatie zit en ervaringen kunnen delen, beetje ouwehoeren met vriendje Jonas via Facebook, ach gewoon lekker al die dingen waar normaal geen tijd voor is en waar ik nu van kan genieten. Maar vanaf vandaag is het afgelopen met de rust, nu komen er drukke dagen aan. Wat is vandaag doe? Dat lezen jullie donderdag. Dan zal er een uitgebreid verslag van mijn woensdag komen.

 

Please follow and like us:

One thought on “Niet alleen maar thee”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =