Aanhanger vol dubbelen

Ik ben dus nog steeds volop bezig om mijn mega achterstand weg te werken, maar dit is zo ontzettend leuk. Waarom is dit zo leuk? Omdat er bij heel veel zakjes een verhaal is, sommige komen via een ruil bij je binnen maar er zijn ook heel veel zakjes die via via bij je terecht komen. Maar er zitten natuurlijk ook veel dubbelen tussen en deze gaan allemaal in de ruilbakken en mappen. De mappen gebruik ik vooral voor eenlingen die anders in de bakken minder opgemerkt worden. Nadat een beurs is geweest dan probeer ik de bakken weer wat door te kijken om te zien of er eenlingen in zitten, deze doe ik dan in de map en de mappen neem ik even mee naar mijn werk. Ik offer dan een pauze op en ga deze mappen scannen. Dat zou thuis ook kunnen maar bij mij op het werk hebben we professionele printers staan en 100 bladen zijn er in een paar minuten door. De mappen gebruik ik dan voornamelijk voor het ruilen per mail.

Maar al met al heb ik dus mega veel dubbelen, stop nieuwe zakjes rustig tussen oudere zakjes, zodat men veel kan zien en wellicht ook missende oudere exemplaren kan vinden. Maar wanneer ik alles zou meenemen naar een beurs dan kan ik ondertussen wel een kleine aanhanger volladen. Dus wat ga ik as zaterdag weer doen? Ik weet dat er iemand op de beurs komt die nog niet zo heel lang aan het verzamelen is. Voor haar maak ik dus een extra dik pakket met zakjes waar het merendeel van de verzamelaars dus geen belangstelling meer voor heeft. Een zak met oudere Liptons, Twinings, Messmer en nog veel meer. Maak nog een extra pakketje want wellicht is er nog iemand die nieuw is en graag wat oudere zakjes wil ontvangen. Zo raakt mijn huis niet overvol en maak ik nieuwe verzamelaars heel erg blij.

One thought on “Aanhanger vol dubbelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − dertien =