Druk druk druk, de dag komt dichterbij

Wanneer je maanden niets doet aan de theezakjes dan moet er zo vlak voor de beurs heel wat gebeuren. Het is dus maar goed dat het niet al te warm is en ik lekker kan doorwerken en geen tuinkriebels krijg. Al hoewel, mijn fuchsia’s verdienen ook hun aandacht en het boek wat ik aan het lezen ben, wil ik ook uit lezen. Maar daar blog ik binnenkort wel over.

Nee nu is het tijd voor het wegwerken van heel veel zakjes, dozen klaar maken, met een aantal personen was ik reeds aan het ruilen en dit kan ik gelijk afgeven op de beurs, ja Jonas, Rensina, Sandra en Henny, ik neem ze voor jullie mee. Dus al met al, gewoon lekker druk. 

Wat is er nu leuk aan het wegwerken van de zakjes? Dat je soms toch iets tegenkomt wat ik eigenlijk een klein beetje vergeten was. Normaal gaan de nieuwe zakjes, gelijk in een map en daar haal ik ze dan langzamerhand weer uit, maar soms zijn er ook doosjes en die willen nog wel eens op een plekje komen te staan zodat je ze een klein beetje vergeet. Daar blijken dan hele mooie zakjes in te zitten, die dus maar snel verwerkt moeten worden, dus eerst maar eens kijken of het reeds op Catawiki staat, dan scannen en opbergen. Man man, ik heb er bijna een dagtaak aan. Maar as vrijdag dan moet mijn karretje vol staan met dozen, is er een Big Shopper vol met nog meer dubbelen en maak ik me op voor een heel leuk weekend die dit keer reeds op vrijdag gaat beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =