Liesbeth bedankt

Afgelopen woensdag werd ik benaderd via Facebook, met de vraag of ik belangstelling had voor een aantal theezakjes. Leuke foto erbij, waar ik dus al helemaal happy van werd want daar stonden zakjes op die ik nog nooit had gezien. Nou mijn reactie was heel duidelijk, ja zeker heb ik daar belangstelling voor. 

Vrijdag was het zover, dikke envelop in de bus en de mooiste zakjes kwamen te voorschijn. O wat kan ik dan ontzettend blij worden. Dan wil ik gelijk gaan scannen en ze in mijn verzameling opnemen, maar dan kom je boven in je theehok en ziet de stapel liggen die verwerkt moeten worden. Dan moet ik dus even reëel zijn en eerst afmaken waar ik mee bezig ben en daarna pak ik de dikke envelop. Maar gaande weg kan ik het toch niet laten om alvast 1 te scannen en te verwerken, netjes op Catawiki plaatsen met de wetenschap dat niemand dit zakje heeft, daarna in de map opbergen en me als een kind zo blij voelen dat er weer iets nieuws in mijn verzameling zit. Liesbeth heel erg bedankt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =