Tea Trump

Je mening moet je nooit onder stoelen of banken steken en je moet altijd eerlijk uitkomen voor je mening. Dat is mij me de paplepel ingegeven. Moet daar gelijk bij bekennen dat me dit niet altijd in dank is afgenomen. Wat me altijd is bijgebleven is een voorval met mijn moeder, ergens jaren 80 van de vorige eeuw. Moeder had gevraagd of ik mee wilde een nieuwe zomerjas kopen, ja heel graag maar het ontbrak me gewoon aan tijd. Dus ging mijn zus met haar mee. Alleen toen werd er een jas gekocht die ik vreselijk lelijk vond. Ja en dat heb ik dus ook gezegd, vader boos, moeder teleurgesteld, maar ik moest toch mijn eerlijke mening geven? Resultaat, moeder heeft de jas amper gedragen, vond hem ineens ook niet meer mooi en de jas is als nieuw in zak voor goed doel gekomen.

Sindsdien kijk ik toch wel een beetje beter uit met wat ik zeg. Maar er zijn momenten dat ik recht voor zijn raap nog steeds mijn mening geef. Dat doe ik nu dus ook, want ik heb foute theezakjes.

Niet dat de theezakjes fout zijn, maar ze hebben een foute naam, ze doen me denken aan een persoon waarvan ik vind dat deze beslist geen president van Amerika mag worden. Deze man is in mijn ogen zo ontzettend fout. 

En nu zijn er theezakjes in mijn verzameling die zijn naam dragen. Hoe fout kan een naam van de thee zijn. Maar hoe ontzettend mooi kunnen de zakjes zijn. Dit gaat dus helemaal niet samen.

3 thoughts on “Tea Trump

  1. Wat een prachtig zakje maar idd heeeeeel jammer van de naam.
    Nu maar hopen dat hij geen president wordt dan kun je die associatie met hem ook vergeten.
    En als je het echt niet meer kunt verdragen om dit zakje in je verzameling te hebben dan weet ik nog wel iemand die het heel leuk vindt 🙂 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =