Vakantie in Zuid Limburg

Hadden we het gisteren nog over Vietnam, vandaag is het Zuid-Limburg en wanneer je daar zit, dan is het natuurlijk heel makkelijk om een uitstapje te maken aan de andere kant van de grens. Zit je de ene dag in België, de volgende dag kun je in Duitsland zitten.

Zo ook de gulle gever van onderstaand zakje. Deze persoon zal ik niet met naam benoemen want dat zal ze misschien net iets minder leuk vinden. Maar wil toch laten zien, dat ik ook heel erg blij ben met de zakjes die zij mij geeft. 

Lieve, lieve …… en ook je mannetje H, ik wil jullie heel erg bedanken en tot 21 september want dan gaan we er een leuke dag van maken. Wat er ook komen gaat de komende weken, weg gaan we, al moet ik in een rolstoel zitten (wel een beetje pech voor jou dan, want jij moet duwen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =