Vietnam here we come!

Mijn collega’s gaan soms naar de meest vreemde landen, maar een van de landen in opkomst is Vietnam. Had ik tot voor enige jaren alleen nog maar de witte plastic Húng Phat zakjes met groene letters, onze allen wel bekend uit Vietnam, langzamerhand komen er allerlei leuke zakjes uit dit land in mijn verzameling.

Afgelopen week kreeg ik van collega Sybille een aantal leuke zakjes uit Vietnam en ook daar zat dus weer wat nieuws tussen. Totaal nieuw of een zakje waarvan je in eerste instantie denkt, die heb ik al, maar die dan bij nadere bestudering toch net weer anders is dan wat er reeds in de verzameling zit.

Maar wat kun je dan weer blij zijn met deze nieuwe zakjes en wat ik dan aan mezelf merk, in de zomer heb ik geen tijd en belangstelling voor mijn verzameling, dan zijn er zoveel andere leuke zaken die mijn tijd op eisen maar zodra de leuke zakjes uit allerlei vreemd windstreken mijn kant opkomen, dan begint het ook weer te kriebelen om er mee aan de slag te gaan. Komt het dus even mooi uit dat het vandaag een herfstdag is met alleen maar grijze luchten en veel regen.

Sybille nogmaals heel erg bedankt voor de nieuwe aanwinsten in mijn verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =