Thee Beurzen Tips

Mooie nazomer, derde bloei

Afgelopen zomer heb ik misschien wat weinig geschreven over mijn fuchsia verzameling maar deze is er nog steeds en is weer groter geworden dan het vorige jaar. Door de afwisseling van veel regen en soms zeer warme dagen, zijn de planten ook ontzettend groot geworden en ondertussen zitten vele planten voor de derde keer, vol in knop en kunnen we wellicht nog tot een derde bloei komen.

Het laatste hangt natuurlijk af van de temperatuur van de komende weken. Heb ik pech en is er half oktober al nachtvorst dan is het over en uit en kunnen ze in de winteropslag en zal de derde bloei niet veel voor hebben gesteld.

Maar nu niet denken dat er nu niets te zien valt, ja hoor, vele planten staan volop en bloei en laten weer juweeltjes van bloemen zien. En voor wie denkt dat ik alleen maar fuchsia’s bezit, das niet zo, dit jaar ben ik in het bezit van een groot aantal Tiroler geraniums aangezien ik een like en win actie heb gewonnen via Facebook en ik een tray planten mocht ophalen en op onderstaande foto’s zien jullie nog een vreemde eend in de bijt. De enige plant die mijn zoon geweldig vindt.

Fuchsia hyb Southgate

 

Gartenmeister Bonstedt

 

Hulshorst Bloei

 

Martra’s Sofie

 

Vreemde eend

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + tien =