Tijd voor een beurs

Eindelijk is er weer eens tijd voor een leuke beurs. Merk steeds meer aan mezelf dat het bezoeken van een theezakjes beurs niet op mijn prioriteiten lijstje staat. De enige beurs waar ik dit voorjaar heen ga is Zaandam. Ruilen per mail gaat sneller en heb minder kans op dubbelen, maar om het contact met mede verzamelaars niet te verliezen wil ik zo nu en dan toch een beurs bezoeken. Dus as zondag staat er dus een uitje in de planning richting de mooiste beurslocatie die ik ken. Heerlijk op het volkstuin complex Nut en Genoegen te Zaandam.

Ga ik daar lekker ruilen? Geen idee, mijn achterstand is momenteel groter dan ooit, maar wees gerust collega verzamelaars, ik heb nog lang niet alle Albert Heijn zakjes, de nieuwste Pickwicks mis ik ook, maar die komen tzt vanzelf aanwaaien en zo zal ik nog wel heel veel nieuws missen. Ik laat me dus verassen en zie wel wat er weer mee terug komt naar het hoge noorden.

Wat neem ik mee? Geen idee want heb het laatste half jaar bijna niets nieuws gekocht. Maar ondertussen wel van alles en nog wat weer in mijn bezit gekregen, zal zorgen dat er toch wat leuks in mijn ruilbakken zit. Zie jullie dus graag in Zaandam.

Helaas deze heb ik niet dubbel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =