En nog meer kadootjes

Wanneer je een keer begint met het bedanken van personen omdat ze weer leuke theezakjes voor me mee hebben gebracht dan blijf je wel lekker bezig. Na Ina, Johan, Tonny en Jannie, is het nu de beurt aan collega Ypie. Ook zij kwam deze week weer aanzetten met ontzettend veel theezakjes. Pickwicks met nummertjes aan de linkerzijde, Lipton zakjes, Kruidvat en nog veel meer leuke zakjes. En het allermooist is natuurlijk wanneer er weer iets tussen zit wat ik nog niet in de verzameling heb zitten. In eerste instantie denk je dan, die heb ik al, maar wanneer je gericht gaat kijken dan ontdek je toch weer een andere achterzijde van het zakje. 

Lieve Ypie, heel erg bedankt voor de nieuwe aanwinsten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 10 =