Effect van Facebook

Precies 1 dag heb ik zonder de mogelijkheid van scannen gezeten. Op zaterdagmiddag een oproepje geplaatst op Facebook dat ik op zoek ben naar een scherm voor een desktop computer. En een paar uur later waren de eerste berichten al binnen. Af te halen in Hoogezand, Sappemeer en in Zuidbroek. Blijkbaar zijn wij Nederlanders toch een zuinig volkje en gooien niet zomaar alles weg en bewaren we iets wat nog goed is maar waar we zelf niets meer mee doen. Je weet het nooit, misschien kun je een ander er nog blij mee maken. Vandaar dat ik nog een aantal leuke stoelen, allerlei keukenapparatuur, tuinstoelen en weet ik veel wat nog meer op zolder heb staan. Maar ik kan weer scannen, mijn oud rammelend beestje doet het weer, zelfs op een groter scherm als eerst. Boele en Els bedankt voor het scherm, ik ben er heel erg blij mee. En zoals jullie zien de eerste scans zijn weer gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =