Na vele jaren trouwe dienst

Na vele jaren trouwe dienst, in de begin jaren voornamelijk als speelkameraad van mijn zoon en de laatste jaren als mijn metgezel tijdens mijn bezigheden in de theezakjes, is er een gedeelte overleden.
Mijn ouwe trouwe desktop, die alleen nog gebruikt werd door mij ligt al langere tijd op sterven, opstarten duurt lang, hij wil nog wel eens vastlopen en alle ongemakken die je tegenkomt wanneer je ouder wordt, daar heeft hij last van. Maar hij doet het nog steeds, dus de noodzaak van een nieuwe kopen is er niet echt. Staat tegenover dat er ook een laptop is, maar daar kan ik de scanner niet op aansluiten. Vind mijn baas niet goed. 

Vanmiddag tegen een uur of 3, pc opgestart want er ligt weer een leuke stapel nieuwe zakjes welke ik van plan ben om op Catawiki te plaatsen, dus moeten ook even gescand worden. Kom er niet gelijk toe, nog even wat minder leuke huishoudelijke klussen doen en dan eindelijk tijd voor de zakjes.

Kom je boven, even toets aanraken en dan kan ik beginnen. Ben er klaar voor, laat de theezakjes maar komen. Hee, geen beeld, pc is wel aan, maar waarom geen beeld? Mijn privé pc man er maar eens even bij halen. Wat is er loos. Hij sluit een laptop aan, zodat zijn beeld op mijn scherm moet komen. Maar gaat niet door. Er volgen nog allerlei testen, pc is in orde. Probleem ligt bij het scherm, mijn scherm is overleden. Ach hoe is dat nu mogelijk, hij deed het nog zo goed.

En nu? Koop ik een nieuwe pc voor alleen de theezakjes? Laptop is mooi maar waarom? Hij staat toch standaard op 1 plek, sluit ik mijn mini laptop aan op de scanner? Ach, even rustig nadenken, eerst maar eens in mijn vriendenkring vragen of er iemand toevallig nog een afgedankt scherm heeft.
Beslissingen moet je niet te snel nemen, heb ik vandaag net weer geleerd. Mijn zoon heeft een bijna nieuwe Batavus fiets gekocht op Marktplaats, eigenaar overleden en dat voor 70 euries. Dus even rustig blijven en kijken wat er op mijn pad komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 11 =