De mooiste zakjes komen uit….Azië

Ieder heeft zijn voorkeuren wat betreft theezakjes, de een is helemaal idolaat van de Teekanne zakjes, de ander vervloekt ze, Pickwick zakjes de een spaar ze alleen maar de ander kijkt er nauwelijks naar om. Zo heb ik dus ook mijn voorkeur. De Yellow Label van Lipton is misschien niet mooi, maar al die bijna identieke zakjes met steeds weer een kleine verandering ik vind ze geweldig. Kan ook helemaal blij worden als ik er weer eentje aan mijn verzameling kan toevoegen. De nieuwste aanwinst is enige weken terug uit Japan gekomen. Was ik dus “hemels” blij mee. 

Maar een ander item wat geweldig is, de zakjes uit China en omringende landen. Nadeel is altijd dat je vaak niets kunt lezen en ze vaak ik de map zitten als onbekend. 1 dikke ordner zit helemaal vol met dit soort geweldige zakjes. China, Japan, Taiwan, Korea en nog wat landen. Alles waarvan ik bijna niets weet zit in deze map. Hotel zakjes waarvan je er 1 bezit, alles gaat in deze Chinese map. Maar de map begint over te stromen en het wordt tijd dat ik een keuze ga maken, pak ik gewoon simpel weg een 2de map of ga ik deze rare maar o zo mooie zakjes splitsen. Ja dus, er komt een map Chinees, map Japan en map overig met tabbladen. Denk toch dat ik dan de zakjes beter kan overzien en terugvinden. Dus maar eens een stapel zakjes gepakt die hier al langere tijd liggen maar waar ik dus echt goed mijn aandacht bij moet hebben, staan ze al op Catawiki, waar staan ze dan, dus zoeken in landen, maar er staan ook heel veel zakjes op Catawiki zonder land, dus zoeken op smaken en merknamen. Wat heerlijk, ik mag er weer toevoegen, vind ik veel leuker als aanvinken, mag scannen en mag me afvragen waar komen deze zakjes vandaan, want ze zijn soms wel heel erg mooi en broos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 11 =