Wederom onbekende zakjes

Ook vandaag heb ik weer 9 zakjes in de rechter zijkolom geplaatst, zakjes waarvan ik geen of heel weinig gegevens van bezit. Ook deze hebben in het verleden reeds op Facebook gestaan, maar er is nimmer een reactie opgekomen. Manuel weet blijkbaar ook niet alles. Lijkt me ook bijna onmogelijk om al deze gekke tekentjes te kunnen ontcijferen tot een voor ons leesbaar woord. Misschien moeten we als theezakjes verzamelaars maar eens beginnen met een cursus Japans, Koreans, Chinees of Taiwanees. Wie kan me helpen. Reacties graag onderaan het artikel, zodat ook anderen die de informatie nog zoeken, dit ook kunnen lezen en de juiste naam in hun verzameling kunnen plaatsen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 12 =