60 000 theezakjes

Wanneer ik dit schrijf dan zal het 60 000ste theezakje op Catawiki geplaatst zijn of het kan elk moment gaan gebeuren. Gaat het José worden die hem gaat plaatsen, zij is dit weekend wel heel erg actief of wordt het misschien Ciny die vaak ik in de avonduren haar nieuwe theezakjes plaatst. Wat ontzettend fijn om dit aantal te bereiken en dat met allemaal enthousiaste verzamelaars die hier dagelijks hun aanvullingen doen. Zelf ben ik nog maar een heel kleintje op Catawiki. Merendeel van mijn verzameling staat nog steeds in een excel bestand en er is ook nog geen zicht op dat dit het komend jaar anders gaat worden. De nieuwe gaan wel gelijk allemaal op CW maar de rest komt wellicht ooit. Laat ik eerst maar eens zorgen om 15 000 te plaatsen. Doelstelling niet al te hoog leggen. Onderstaand zakje staat er in elk geval nu op Catawiki.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 12 =