Vinken, vinken en nog meer aanvinken

Wat doe je als de storm om je huis giert en je je buiten amper staande kunt houden? Inderdaad dan doe je de verwarming lekker hoog, kaarsjes aan, theepot op het lichtje en ga je heerlijk in de theezakjes zitten werken. Vandaag maar een doos gepakt met allerlei voornamelijk Duitse zakjes die het laatste half jaar hier weer binnen zijn gekomen. Merendeel staat al op Catawiki en hoef ik dus alleen maar aan te vinken. Maar aanvinken verveelt ook snel, dus tussendoor nog een nieuwe serie uit Amerika en wat zakjes uit Bosnië.
Ondanks de storm dus een zeer geslaagde dag en wellicht morgen nog zo’n leuke dag. Maar dan moet er ook weer geruild worden, er zitten namelijk weer een aantal mensen op een reactie van mij te wachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 6 =