Collega? Het is een schat!

Mopperen op collega’s dat doen we allemaal wel eens op z’n tijd. De redenen zijn divers maar ach aan het eind van de dag ben je het ook weer vergeten. Zo mopper ik dus ook wel eens op collega Lidy, ze is amper terug van een vakantie of ze gaat al weer. Even naar de wintersport, dan even naar Frankrijk, tussen door even naar Zwisterland, dan weer Italie en nu dus weer een weekje Luxemburg. Maar er is een ding wat ze nooit zal vergeten, “de theezakjes”. En nu dus weer een vrachtje wat er onderweg en in Luxemburg is gevonden.  Leuke Teekanne met een kartonnetje, had ik dus nog niet en ook nieuwe Axxent, Tea of Life.
Gewoon Nederlandse zakjes, langs een Nederlandse snelweg, waar ik dus ontzettend blij mee ben. By the way: Lidy wat mij betreft, het word hoognodig tijd dat je weer eens op vakantie gaat. Dankje wel!

One thought on “Collega? Het is een schat!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 20 =