Leonard Cohen

Dromen, ieder mens heeft zijn dromen en wensen. Ook ik heb deze en een daar van is om nog eens naar een concert te gaan van Leonard Cohen. Maar de kans is zeer klein. Vorig jaar is er even sprake van geweest maar de persoon die mee zou gaan, haakte af en om nu alleen naar Rotterdam te rijden op een donkere winteravond, dat zag ik niet zo zitten. Naderhand misschien wel erg dom van me.

Vandaag is hij 80 geworden en zijn nieuwe cd is afgelopen week verschenen, heb er al gedeeltes van gehoord en wederom zo ontzettend mooi. Morgen maar eens kijken of ik even de stad in kan gaan om deze weer te kopen. O en ik hoop toch zo dat hij nog een keer naar Nederland zal komen en dat het mij gaat lukken om erbij te zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 15 =