Mooie mannen op theezakjes

De gekste onderwerpen kom je tegen op theezakjes, uiteraard veel kopjes thee, theepotten, olifanten, zeilschepen en nog veel meer standaard zaken zien we voorbij komen. Sommige fabrikanten willen denk ik graag dat mannen hun thee drinken, dus gooien ze wat dames op de voorzijde van een zakje. Snap nooit de noodzaak want vrouwen drinken toch ook thee? Dan zijn er nog zakjes waar totaal niets opstaat, getekend vruchtje en meer niet. Categorie saaie zakjes. En toch moet me nu iets van het hart, ik ken ontzettend veel vrouwen die theedrinken, gestudeerde vrouwen, moeders, oma’s maar ook jonge meiden die nog aan de vooravond van hun leven staan. Dus heren fabrikanten, wees eens aardig en maak voor ons nu ook eens een spannend zakje. Gewoon leuke mannen en niet alleen heren fotomodel, nee gewoon mannen zoals we dagelijks zien op het werk, op straat of elders. Maar er is hoop, Montecello geeft het startsein en komt met vrouwen en enkele mannen op de voorzijde. En hier moeten we het dan eerst maar mee doen!

2 thoughts on “Mooie mannen op theezakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − een =