Zomaar een leuk zakje

Komende zaterdag is het weer zover, de grote Internationale Beurs in Maartensdijk. Na een aantal jaren de Bilt, waar we volledig uit ons jasje waren gegroeid gaan we dus nu naar een nieuwe locatie in Maartensdijk. Bijkomend voordeel voor ons noordelingen, volgens de ANWB routeplanner is het een kwartier dichterbij en dat is mooi meegenomen. Ondertussen ben ik hier druk bezig om de nieuwe zakjes te verdelen over de bakken. Ik weiger om de nieuwe zakjes apart te houden, want juist tussen al die oudere zakjes zit vaak nog iets wat je mist in je verzameling, dus ook zeer zeker de moeite waard om door te spitten. Vandaar mijn keuze om de nieuwe gewoon tussen de iets oudere te stoppen. Ondertussen ben ik ook al met een aantal mensen aan het ruilen via Internet en kan ik het gelijk compleet meenemen en hoeft er niet meer geruild te worden, envelop afgeven is dit geval voldoende.

Al met al, ben ik druk aan het voorbereiden voor de beurs, maar ondertussen komt hier ook allerlei nieuw materiaal binnen wat weer in de verzameling kan, alles wat verwerkt is, hoeft niet meer geprint mee als zijnde onderweg. Vandaag dus proberen om een envelop met 71 nieuwe zakjes tussendoor ook nog weg te werken, een envelop met leuke zakjes uit Turkije, wat Italiaans materiaal, zelfs een aantal doodgewone Jumbo maar die ik dus nog mis. Gewoon een pracht envelop vol nieuwe en bijzondere aanwinsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =