Orient Sunset

Sinds iets meer dan anderhalf jaar ben ik bezig om mijn verzameling op Catawiki te plaatsen. Alles wat nieuw is plaats ik daarop en ooit hoop ik ook alle zakjes uit mijn “oude” excellijst daar neer te zetten. Vandaag had ik een stapeltje Orient Sunset zakjes die ik nog even na wilde kijken en ach laat mij eens alle Orient over zetten op Catawiki. En dan aan het eind kom je tot de conclusie dat ik er nog 13 mis. Zelfs oudere zakjes mis ik ineens. Dus er staat mij niets anders te doen, dan op de eerst volgende beurs even te zoeken in een bak met oudjes of ik daar nog wat kan vinden, maar ook de zakjes met de zwarte blokjes zijn dus niet compleet.
Ach en zo zoek ik dus 13 zakjes die waarschijnlijk bij menigeen in de afvalbak belanden aangezien niemand er nog belangstelling voor heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − drie =